online veiling t.v.v. Reva Zelzate

15/04/2024 - 09:41

Beste sympathisant van Reva Zelzate,

We staan op het punt om iets groots te realiseren: de bouw van een gloednieuw revalidatiecentrum. Ons huidige gebouw voldoet niet meer aan de moderne standaarden, en dat begint meer en meer ons belangrijke werk in de weg te staan: het geven van therapie aan kinderen met uitdagingen in hun ontwikkeling.

De steun van de overheid is waardevol, maar helaas niet voldoende om ons project volledig te voltooien. Daarom kijken we ook naar jou, beste sympathisant. Samen kunnen we immers het verschil maken, zo kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen de beste zorg krijgen die ze verdienen.

Om fondsen te werven, hebben we verschillende acties op touw gezet.

Eén ervan is onze online veiling die plaatsvindt van 16 april om 10u tot 25 april om 20u. Je zal versteld staan van de prachtige items die we hebben verzameld: van een gesigneerd truitje van Kevin De Bruyne tot een adembenemend schilderij van Daniel Roger Larsen, van een heerlijk buffet voor 20 personen tot een persoonlijke videoboodschap van Jonas Geirnaert. En dat is nog maar het topje van de ijsberg!

Dus beste sympathisant, neem ook een kijkje en laat je inspireren door de kracht van solidariteit. Jouw steun maakt echt het verschil. Bouw mee met ons aan een toekomst vol hoop en mogelijkheden…

online veiling t.v.v. Reva Zelzate

Bied mee op jouw favoriet item en steun ons centrum!

Online veiling